Wyroby najwyższej klasy

Wysoki poziom higieny produkcji wytyczony wymaganiami służb zdrowia, normami HACCP zapewnia zespół wykwalifikowanych pracowników Działu Jakości poprzez ciągły monitoring i podnoszenie świadomości oraz doskonalenie systemów.

 

Mamy świadomość iż wdrożone i funkcjonujące w naszej firmie wymagania: zasad HACCP, standardu BRC są narzędziem mającym na celu uzyskanie zadowolenia i pełnego zaufania klientów do oferowanych przez przedsiębiorstwo wyrobów. Określone korzystne warunki uboju pozwalają na zachowanie dobrostanu zwierząt oraz pozyskiwanie w procesie uboju mięsa o najwyższej jakości. Zastosowanie nowoczesnych metod zarządzania pracą pracowników i systematyczne podnoszenie wiedzy w zakresie zachowania najwyższych standardów skutkuje osiągnięciem doskonałej wydajności mięsa o najwyższej jakości.

 

Dlatego każdego dnia dokładamy wszelkich starań aby, korzystając z wiedzy, doświadczenia oraz posiadanych zasobów, dostarczać klientowi wyrób spełniający jego oczekiwania.

Certyfikaty jakości